Tartinată de șuncă cu ananas

Tartinată de șuncă cu ananas
Tartina de șuncă cu ananas durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Acest condiment are 64 de calorii, 2 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ananas, pâine de secară pentru gustări, șuncă măcinată și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor nu este atât de super. Tartina de ananas, Crevetele tartinat de ananas și Tartina de cheddar cu ananas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați crema de brânză, ananasul și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu biscuiți sau pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista