Tartinată de Lămâie-Usturoi

Tartinată de Lămâie-Usturoi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întregi 30 de rețete în cutia de rețete, Lemon-Garlic Spread ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 191 de calorii, 0 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cățel de usturoi, coajă de lămâie, condimente lămâie-piper și maioneză. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Tartina de usturoi cu creveți, Tartina de usturoi cu brânză și Tartina de usturoi cu 7 brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele până se omogenizează. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
Glazura De PruneGlazura De Prune

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista