Tartinată de brânză cu afine și chili

Tartinată de brânză cu afine și chili
Cranberry-Chili Cheese Spread este un condiment american. Această rețetă servește 14. O porție conține 240 de calorii, 3 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei cayenne, suc de lămâie, biscuiți și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt tartina de brânză cu afine, brânză de iute și brânză tartinată de merișoare.

Instrucțiuni

1
Pune crema de branza pe o farfurie de servire. Într-un castron mic, combinați sosul de afine, ardei iute verzi, ceapa, sucul de lime și condimentele. Se pune peste crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Felii Dacă Lime-pentru GarniturăFelii Dacă Lime-pentru Garnitură
2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional2-1/2 Lingurițe Apă De Trandafiri, Opțional
2 Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)2 Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)
1 Pui La Rotisor Fără Piele, Dezosat și Tras în Bucăți De 1 1/2 Pe 1/2 Inch1 Pui La Rotisor Fără Piele, Dezosat și Tras în Bucăți De 1 1/2 Pe 1/2 Inch
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz de fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă completează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista