Tartinat cu brânză picant

Tartinat cu brânză picant
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și cetogenice în cutia de rețete, Spicy Cheese Spread ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest condiment are 711 calorii, 30 g de proteine și 62 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 3 și costă 2,02 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de brânză procesată, lapte, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați cremă picant cu brânză tartinată, cheddar picant și cremă de brânză (sau tartinat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați mâncarea de brânză procesată în stil mexican, cremă de brânză, șuncă tartinată, ceapa verde, laptele și sosul Worcestershire. Se da la rece cel putin 3 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Brânză TopităBrânză Topită
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista