Tartina de portocale pufoasă

Tartina de portocale pufoasă
Fluffy Orange Spread este un condiment care servește 8. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 84 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați cremă de brânză, zahăr, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite pufoase cu Nutellan și Salsa cu căpșuni și banane - Spread the Happy, Fluffy Orange Muffins și Fluffy Orange Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate crema de brânză și sucul de portocale până devine omogen și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră De Cofetari C&h®Zahăr Pudră De Cofetari C&h®
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien4 Felii Subțiri De Prosciutto, Tăiate Julien
2
Se adauga zaharul si coaja de portocala; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
3
Serviți cu pâine, covrigi sau pâine prăjită. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BagelBagel
Pâine SandwichPâine Sandwich

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista