Taitei japonezi cu sos de susan

Taitei japonezi cu sos de susan
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tăiței japonezi cu sos de susan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 548 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, mazăre de zahăr, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Salată japoneză de spanac cu sos de susan prăjit, Taitei Soba cu sos de susan Gingered, și Tăiței cu tulpină de Broccoli cu sos de ghimbir de susan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți pansamentul.
2
Se amestecă tahini cu 2 lingurițe de apă, apoi se amestecă sosul de soia, oțetul de orez și zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
TahiniTahini
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Gatiti taiteii urmand instructiunile ambalajului, apoi scurgeti si clatiti bine sub apa rece. Împărțiți tăiței între 2 boluri și acoperiți cu snap-urile de zahăr, ardeiul roșu și castravetele. Chiar înainte de servire, se toarnă peste pansament și se presară cu semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate60
Revista