Slow-aragaz picant Beerbacoa Tacos este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,93 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză queso fresco, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Tacos De Porc Picant Cu Aragaz Lent, Tacos Cu Ananas De Porc Picant Cu Aragaz Lent, și Tacos Picant De Pui Wonton Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mare. Condimentați pieptul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie. Gatiti pieptul in ulei aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Transferați cu grijă pieptul în aragazul lent și adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Între timp, în blender, puneți ingredientele de salsa chipotle. Capac; se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Piper
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă jumătate de salsa în aragaz lent (aproximativ 1 cană). Acoperiți și refrigerați salsa rămasă. Acoperiți aragazul lent; gatiti la foc mare 4 pana la 4 1/2 ore sau pana cand pieptul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Între timp, în aceeași tigaie, adăugați 1 linguriță de ulei; se încălzește la foc mare. Se amestecă felii de ceapă. Reduceți căldura medie-scăzută și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este caramelizată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți pieptul din aragazul lent și tăiați cu furculița. Reîncălziți ceapa caramelizată. Puneți pieptul în fiecare coajă de taco și acoperiți cu ceapă caramelizată. Lingură 1 lingură salsa rezervată peste fiecare; se acoperă cu queso fresco și avocado.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.