Tacos de pește rapid și ușor

Tacos de pește rapid și ușor
Tacos de pește rapid și ușor este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de porumb, ulei vegetal, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tacos de pește rapid și ușor, Tacos De Pește Rapid, și Tacos Rapid De Pește La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați bețișoarele de pește într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se ia de pe foc și se taie în treimi.
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți tortilele până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Umpleți tortilele încălzite cu porții de băț de pește, varză, sos tartar și salsa pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
VarzăVarză
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca August Kesseler zilnic August trocken Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista