Sărbătoarea unchiului Billy

Sărbătoarea unchiului Billy
Rețeta unchiului Billy ' s Holiday Treat ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.57 pe portie, veți obține un desert care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 356 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână așchii de ciocolată, frișcă, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tortul crocant al unchiului Sam, Tratament de vacanță: sandvișuri cu înghețată de cartofi dulci și turtă dulce, și Rulourile de ouă vegane ale lui Billy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați Advocaat, Kahlua, Frangelico și miere într-un agitator de cocktail pe jumătate umplut cu cuburi de gheață. Se strecoară într-un pahar de cocktail. Se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrangelicoFrangelico
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
KahluaKahlua
MiereMiere
2
Se presară cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista