Săptămâna Peștelui: Tilapia Ușoară Și Delicioasă
Săptămâna peștilor: Tilapia ușoară și delicioasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 186 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, tarhon, tilapia crescută la fermă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește super delicios și ușor de copt (Anykind), Săptămâna meselor pentru studenți – pui ușor prăjit și macaroane coapte și Săptămâna brânzeturilor, și Quickie Cina Săptămână: Tilapia Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler la scăzut
Combinați1 / 4 cană parmezan cu ingredientele rămase. Înveliți fileurile cu amestec și puneți-le în vasul de copt. Se lasă la marinat timp de 15 până la 20 de minute.
Transferați fileurile în tava de fierbere dejucată. Puneți marinada deasupra fileurilor și presărați cu parmezan rămas. Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură până când toppingul este ușor rumenit și peștele se fulgi ușor, aproximativ 5 până la 8 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.