Supă Ruben

Supă Ruben
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Reuben. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă Ruben, Supă Ruben, și Supă Ruben.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, varză murată și frunze de dafin. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Varză AcrăVarză Acră
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în cratiță; se amestecă smântână, jumătate și jumătate, carne de vită și brânză. Se fierbe la foc foarte mic timp de 10 până la 15 minute, amestecând des; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți frunza de dafin și adăugați sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu crutoane. Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CrutoaneCrutoane
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
PolonicPolonic
6
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați bulion, varză murată și frunze de dafin. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Varză AcrăVarză Acră
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se adaugă în cratiță; se amestecă smântână, jumătate și jumătate, carne de vită și brânză. Se fierbe la foc foarte mic timp de 10 până la 15 minute, amestecând des; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți frunza de dafin și adăugați sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista