Supă rapidă de tăiței vietnamezi cu carne de vită

Supă rapidă de tăiței vietnamezi cu carne de vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de tăiței Vietnameză rapidă cu carne de vită. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, sriracha, filetul de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă rapidă de tăiței vietnamezi cu carne de vită, Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă De Tăiței De Vită Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui cu apa, siropul de agave, ghimbirul ras și sosul de soia și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați tăiței și fierbeți la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
4
Folosind clești, transferați tăiței în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați carnea de vită la tăiței și tocați bulionul fierbinte deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Stropiți cu uleiul de susan și acoperiți cu busuiocul, cilantro, scallions și varza de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Se servește cu pene de var și sos de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista