Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de tăiței Vietnameză rapidă cu carne de vită. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, sriracha, filetul de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă rapidă de tăiței vietnamezi cu carne de vită, Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, și Supă De Tăiței De Vită Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui cu apa, siropul de agave, ghimbirul ras și sosul de soia și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați tăiței și fierbeți la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită
4
Folosind clești, transferați tăiței în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați carnea de vită la tăiței și tocați bulionul fierbinte deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Stropiți cu uleiul de susan și acoperiți cu busuiocul, cilantro, scallions și varza de fasole.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.