Supă Minestrone cu Hamburger

Supă Minestrone cu Hamburger
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Supa Minestrone cu Hamburger ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 41 de cenți per porție. Acest aperitiv are 115 calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și luați granule de bulion de vită, ceapă, condimente și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hamburger Minestrone, Hamburger Minestrone și Minestrone Hamburger Helper® Casserole.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
Macaroane NetăiateMacaroane Netăiate
2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate2 Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
2
Adăugați apa, roșiile, dovlecelul, fasolea, porumbul, varza, țelina, bulionul, condimentele italiene și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccoli Gratinat Orez și Vermicelli AmestecBroccoli Gratinat Orez și Vermicelli Amestec
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Pachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în BucățiPachete Fiecare) Fâșii De Pui De Sud-vest Gata De Utilizare, Tăiate în Bucăți
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
4 Cepe Albe, Tocate4 Cepe Albe, Tocate
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
3
Adăugați macaroane. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când macaroanele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate14
Revista