Supă de șuncă și fasole II

Supă de șuncă și fasole II
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da sunca si supa de fasole II un try. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă de la Allrecetes necesită morcovi, țelină, fasole marină și OS de șuncă. 320 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este excelent. Rețete similare includ Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, adăugați apă, OS de șuncă și fasole pre-îmbibată. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când fasolea este aproape de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
FasoleFasole
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Îndepărtați osul și tăiați carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
3
Scoateți 1/3 din fasole și amestecați cu masher de cartofi sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Întoarceți șunca și fasolea înapoi în oala de stoc și adăugați ceapa, morcovii, țelina, pudra de usturoi, piperul și boiaua. Dacă utilizați picurare dintr-o șuncă gătită anterior, adăugați-le acum. Fierbeți până când legumele sunt fragede și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
șuncășuncă
LegumeLegume
MorcovMorcov
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
țelinățelină
PiperPiper
FasoleFasole
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista