Supă De Vinete Carbonizate

Supă De Vinete Carbonizate
Supa de vinete carbonizate ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Vinete Carbonizate, Supă De Vinete Carbonizate Cu Un Vârtej De Ardei Roșu, și Supă De Vinete Carbonizate Cu Chimen Și Iaurt Grecesc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți 2 foi de copt cu margini cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Puneți vinetele, cu carnea în jos, pe una dintre foile de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Aruncați roșiile, ceapa și usturoiul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline pe cealaltă foaie de copt (nu înghesuiți tigăile sau legumele se vor aburi). Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 45 de minute, rotind foile de copt la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
VineteVinete
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Scoateți carnea de vinete de pe piele într-o cratiță, aruncând orice semințe în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați restul de legume prăjite, bulionul de pui, cimbru și coriandru și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
LegumeLegume
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CimbruCimbru
6
Pureați supa într-un blender (în loturi, dacă este necesar) până se omogenizează. Întoarceți supa în cratiță și subțire cu mai mult stoc, dacă este necesar. Condimentează cu sare, piper și pudră de chile. Se toarnă în boluri și se ornează cu frunze de fenicul; glisați vata de zahăr în supă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Vată De ZahărVată De Zahăr
FeniculFenicul
PiperPiper
StocStoc
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista