Supă De Tăiței De Pui Vietnameză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați supa de tăiței de pui Vietnameză. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.76 pe portie. O porție conține 356 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, Supă De Tăiței De Pui Vietnameză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; se răcește ușor.
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Gatiti bețișoarele de orez in apa clocotita 5 minute; se scurge.
Împărțiți puiul și tăiței uniform între 4 boluri mari. Polonic 2 cani supa in fiecare bol. Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză și 1 1/2 lingurițe fiecare de ceapă, coriandru, busuioc și mentă.
Se servește cu pene de var; garnisiți cu chile tocat, sos de pește sau ulei de chili, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.