Supă De Tăiței De Pui Vietnameză

Supă De Tăiței De Pui Vietnameză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați supa de tăiței de pui Vietnameză. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.76 pe portie. O porție conține 356 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 56%. Încercați Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, Supă De Tăiței De Pui Vietnameză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Scoateți puiul din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
4
Gatiti bețișoarele de orez in apa clocotita 5 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Împărțiți puiul și tăiței uniform între 4 boluri mari. Polonic 2 cani supa in fiecare bol. Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză și 1 1/2 lingurițe fiecare de ceapă, coriandru, busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
VarzăVarză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
6
Se servește cu pene de var; garnisiți cu chile tocat, sos de pește sau ulei de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Ulei De ChiliUlei De Chili
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista