Supă De Scrabble

Supă De Scrabble
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, supa Scrabble ar putea fi un remarcabil fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 51 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, paste alfabetice și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Scrabble Negrese, Scrabble De Turtă Dulce, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați apă, legume și condimente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Adăugați paste; se fierbe timp de 15 minute sau până când pastele și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista