Supă De Salsa Din Sud-Vest

Supă De Salsa Din Sud-Vest
Sud-vest supa de Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați porumb și salsa groasă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa Sud-Vestică, Creveți Sud-vestici cu Salsa, și Pui cu Salsa sud-vestică.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Martini & Rossi Sparkling ros diametru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista