Supă De Pui De Păpădie

Supă De Pui De Păpădie
Nevoie de un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre? Supa de pui de păpădie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de pui, pui, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Păpădie, Supă De Păpădie Greenfield Village, și Supă de miel cu verdeață de păpădie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului; pus deoparte. Într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu, combinați supa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez și pui;se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați verdeață de păpădie; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista