Supă De Orez Sălbatic Curry

Supă De Orez Sălbatic Curry
Supa de orez sălbatic curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 12 porții cu 179 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de boia de ardei, pătrunjel, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Costă $1.01 pe portie-- găsim asta destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Din cămară: dovleac curry și supă de orez sălbatic, Cartofi Dulci Curry Și Supă De Orez Sălbatic, și Curry Pui Sălbatic Orez Chowder.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță aduceți apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se sotează ceapa până se rumenesc; adăugați ciuperci și țelină. Gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Reduceți căldura la minim; amestecați făina și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este bubuit. Adăugați treptat bulion; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Reduceți căldura la minim și adăugați orez fiert, jumătate și jumătate, sherry, sare, piper alb, pudră de curry, muștar uscat, boia de ardei și chervil. Se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Orez FiertOrez Fiert
Pudră De MuștarPudră De Muștar
ChervilChervil
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Se servește fierbinte și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirițelină tocatățelină tocată11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.chervil uscatchervil uscat11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.muștar uscatmuștar uscat1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisherry uscatsherry uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci proaspete feliateciuperci proaspete feliate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocat, pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat, pentru garnitură4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirijumătate și jumătatejumătate și jumătate1ceapa, tocataceapa, tocata11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1Ceapa galbena medie, tocataBăutură de vis de soia (aromă originală) sau lapteBăutură de vis de soia (aromă originală) sau lapte11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez sălbatic nefiertorez sălbatic nefiert
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista