Supă de linte și orez brun

Supă de linte și orez brun
Supa de linte și orez brun ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii conservate, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Linte Și Orez Brun, Orez Brun, Linte Și Supă De Spanac, și Salată De Linte Și Orez Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, combinați toate ingredientele, cu excepția oțetului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 35-45 de minute sau până când lintea și orezul sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă oțet, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista