Supă de ghimbir și Lime Pho

Supă de ghimbir și Lime Pho
Supa de ghimbir și Lime Pho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 243 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă verde, tăiței udon, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, Supă de Avocado răcită cu ghimbir și var, și Supă picantă de tăiței de pui cu var și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o oală mare la foc mic; gatiti si amestecati ghimbirul in uleiul incins timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă bulion de pui peste ghimbir, se acoperă oala și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se amestecă ceapa și morcovii în bulion și se fierbe până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Adăugați treptat pudră de curry, ghimbir măcinat, piper cayenne, sare și piper negru în bulion; se amestecă ardeiul jalapeno și jumătate din sucul de lămâie. Se fierbe bulionul la foc mic, amestecând aproximativ la fiecare 15 minute, până când aromele s-au amestecat, aproximativ 45 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Aruncați udon în câteva tăiței la un moment dat și reveniți la fierbere. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, 10-12 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Încălziți 1 linguriță de ulei de susan într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati puiul in uleiul incins pana nu mai roz in centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați puiul în bulion și amestecați prazul și ceapa verde în bulion; fierbeți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
7
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Porționați tăiței udon în fiecare bol de servire; bulion de oală peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei UdonTaitei Udon
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Adăugați sucul de lămâie rămas la fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista