Supă de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes
Supa de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de ciuperci shiitake, rozmarin, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ {Aragaz lent} quinoa, fasole albă și supă de Kale, Supă de spanac și fasole albă, și Supă De Fasole Albă De Spanac.
Instrucțiuni
Așezați fasolea cannellini într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. După fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea înainte de utilizare.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o oală mare la foc mediu. Amestecați ciupercile și gătiți până se înmoaie și încep să renunțe la sucurile lor, aproximativ 4 minute.
Scoateți ciupercile din oală și lăsați-le deoparte.
Încălziți lingura rămasă de ulei de canola în oală și amestecați ceapa feliată. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a caramelizat la un maro inchis, aproximativ 15 minute.
Se toarnă vinul și rozmarinul și se aduce la fierbere la foc mare. După fierbere, adăugați fasolea scursă și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Amestecați ciupercile fierte și quinoa; continuați să gătiți până când fasolea și quinoa sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă frunzele de spanac până se ofilesc. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.