Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă
Supa de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sfeclă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de mere de păstârnac de sfeclă prăjită cu alune și salvie, Păstârnac condimentat și supă de conopidă, și Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță medie la foc mediu. Odată ce untul face spumă, adăugați prazul și condimentați bine cu sare și piper alb proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prazul se inmoaie, dar nu este complet fiert, aproximativ 3 minute.
Adăugați păstârnac și amestecați pentru a acoperi în ulei. Gatiti pana cand pastarnacul este inmuiat, dar nu complet fraged, aproximativ 4 minute. (Nu lăsați legumele să se coloreze.)
Adăugați conopida, amestecați și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați sare și apă. Aduceți la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 8 până la 9 minute.
Se ia de pe foc și se lasă supa să se răcească ușor, aproximativ 10 minute. Procesați într-un blender până când este complet neted. Puneți supa în cratiță și puneți-o la foc mediu-mic. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.Pentru chipsurile de sfeclă: tăiați sfecla de sus și curățați-o, lăsând un strat de piele de 1 inch lățime lângă partea de sus, astfel încât să nu vă vopsiți mâna în timp ce feliați. Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, faceți felii foarte subțiri de sfeclă—aproximativ 8 felii întregi sau 1/3 cană.Umpleți o cratiță mică cu ulei de 1/2 inch.
Se încălzește la foc mediu până la 375 F. se tapetează o farfurie cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Adăugați mai multe felii de sfeclă și prăjiți, agitând puțin tigaia, până când sfecla este crocantă, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Scoateți sfecla din ulei cu o lingură cu fante și așezați-o pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie.
Se presară cu sare. Repetați cu feliile de sfeclă rămase.
Serviți supa acoperită cu chipsuri de sfeclă.Împerecherea băuturilor: un Gr austriac cu corp mediu ar fi un meci frumos cu conopida pământească și elementele de sfeclă ale acestui fel de mâncare. Încercați 2005 Hiedler gr Apulcryner Veltliner l Apulcrss.