Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă

Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă
Supa de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sfeclă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de mere de păstârnac de sfeclă prăjită cu alune și salvie, Păstârnac condimentat și supă de conopidă, și Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță medie la foc mediu. Odată ce untul face spumă, adăugați prazul și condimentați bine cu sare și piper alb proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prazul se inmoaie, dar nu este complet fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați păstârnac și amestecați pentru a acoperi în ulei. Gatiti pana cand pastarnacul este inmuiat, dar nu complet fraged, aproximativ 4 minute. (Nu lăsați legumele să se coloreze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați conopida, amestecați și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
4
Adăugați sare și apă. Aduceți la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când legumele sunt complet fragede, aproximativ 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
SareSare
5
Se ia de pe foc și se lasă supa să se răcească ușor, aproximativ 10 minute. Procesați într-un blender până când este complet neted. Puneți supa în cratiță și puneți-o la foc mediu-mic. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.Pentru chipsurile de sfeclă: tăiați sfecla de sus și curățați-o, lăsând un strat de piele de 1 inch lățime lângă partea de sus, astfel încât să nu vă vopsiți mâna în timp ce feliați. Folosind o mandolină sau un cojitor de legume, faceți felii foarte subțiri de sfeclă—aproximativ 8 felii întregi sau 1/3 cană.Umpleți o cratiță mică cu ulei de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
LegumeLegume
SupăSupă
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se încălzește la foc mediu până la 375 F. se tapetează o farfurie cu prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Adăugați mai multe felii de sfeclă și prăjiți, agitând puțin tigaia, până când sfecla este crocantă, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți sfecla din ulei cu o lingură cu fante și așezați-o pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Se presară cu sare. Repetați cu feliile de sfeclă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
SareSare
10
Serviți supa acoperită cu chipsuri de sfeclă.Împerecherea băuturilor: un Gr austriac cu corp mediu ar fi un meci frumos cu conopida pământească și elementele de sfeclă ale acestui fel de mâncare. Încercați 2005 Hiedler gr Apulcryner Veltliner l Apulcrss.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruener VeltlinerGruener Veltliner
ConopidăConopidă
SupăSupă
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista