Supă De Cheddar Cu Ciuperci De Cartofi De Praz

Supă De Cheddar Cu Ciuperci De Cartofi De Praz
Supa Cheddar de ciuperci de cartofi de praz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 263 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită brânză cheddar, bulion de pui, făină și ciuperci portobello. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci, Supă de cheddar cu mere de praz, și Supă de conopidă, praz și brânză Cheddar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți prazul, usturoiul și cartoful în 1 lingură de unt și uleiul de măsline la foc mediu mic, amestecând des. Nu lăsați cartofii să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți muștarul, sarea, piperul, sarea de țelină și făina împreună într-un castron. Bateți treptat în apă și bulion de pui până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de cartofi și se fierbe. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Sare De țelinăSare De țelină
MuștarMuștar
PiperPiper
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți cartofii înmuiați cu mâna, astfel încât să rămână cocoloși. Se amestecă brânzeturile Cheddar și parmezan până se topesc, apoi se adaugă lapte, dar nu se fierbe. Gatiti ciupercile la foc mediu in restul de 1 lingura de unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
CartofiCartofi
Brânză CheddarBrânză Cheddar
UntUnt
LapteLapte
4
Se adaugă în supă și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
5
Serviți imediat cu crutoane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista