Supă cremoasă de fenicul și verdeață

Supă cremoasă de fenicul și verdeață
Supa cremoasă de fenicul și verdeață ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar, și Supă Cremoasă De Fenicul De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o oală grea de 6 litri la foc mediu până când spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați fenicul, ceapa, 3/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați verdeață cu frunze (dar nu spanac) și apă în oală și fierbeți, acoperite, până când verdeața este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă spanacul și se gătește, neacoperit, doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Supă pur și simplu în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până se omogenizează, apoi reveniți la oală. Se amestecă smântâna și sucul de lămâie și se reîncălzește la foc mic. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CremăCremă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită (acoperită odată rece). Reîncălziți sau serviți la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista