Supă cremoasă de fenicul și verdeață
Supa cremoasă de fenicul și verdeață ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă de orz cu verdeață, fenicul, lămâie și mărar, și Supă Cremoasă De Fenicul De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o oală grea de 6 litri la foc mediu până când spuma dispare.
Adăugați fenicul, ceapa, 3/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute.
Adăugați verdeață cu frunze (dar nu spanac) și apă în oală și fierbeți, acoperite, până când verdeața este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă spanacul și se gătește, neacoperit, doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Supă pur și simplu în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până se omogenizează, apoi reveniți la oală. Se amestecă smântâna și sucul de lămâie și se reîncălzește la foc mic. Se condimentează cu sare.
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită (acoperită odată rece). Reîncălziți sau serviți la rece.