Supă Chourico Ușoară

Supă Chourico Ușoară
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa chourico ușoară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, chourico portughez, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Scoici și Chourico, Tocană De Chourico Portugheză, și Cârnați portughezi Frittata / Tortilha de Chouri.

Instrucțiuni

1
Gatiti chourico - ul intr-un vas de supa la foc mediu-mare pana cand elibereaza putin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa tocată; amestecați și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se amestecă fasolea garbanzo, roșiile tăiate cubulețe, cartofii dulci, bulionul de legume și cimbru. Aduceți supa la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când cartofii dulci sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
NăutNăut
Cartofi DulciCartofi Dulci
TomateTomate
CimbruCimbru
SupăSupă
4
Amestecați spanacul copilului în supă și continuați să gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
SupăSupă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista