Super Dimineața Se Agită

Super Dimineața Se Agită
Super dimineața Shake ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de Ananas în suc, cuburi de gheață, iaurt de vanilie din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shake-Ul De Fructe De Dimineață, Shake De Fructe De Dimineață, și Shake De Dimineață Din Semințe De In (Vegan, Fără Nuci).

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați cuburi de gheață, câte 1 pe rând; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Mexicanul poate fi asociat cu Riesling, spumant ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin entuziast top 100 cele mai bune cumpără de 2018Chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Columbia Valley din Washington. Scopul lor este de a crea o epocă Riesling răcoritoare, aromată, medie-uscată după epocă. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Împerecheați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista