Super Depasit Angus Franks
Super depasit Angus Franks ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei pepperoncini, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Super Depasit Angus Franks, Franci Cu Vârf De Muștar, și Franks De Curcan Cu Salsa Proaspătă De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți franks conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția rulourilor.
Așezați franks în rulouri; deasupra cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de la rosus. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.