Supa Tortellini

Supa Tortellini
Supa Tortellini necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți per porție. O porție conține 218 calorii , 10 g de proteine și 14 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați apă, ardei cayenne, tortellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supa Tortellini (Tortellini en Brodo) , Supa Tortellini și Kielbasa (alias Supa noastră preferată) și Supa Tortellini .

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. cratiță, cârnați maro; se scurg și se taie în bucăți mici. Reveniți la tigaie; se amestecă următoarele nouă ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
3
Adăugați tortellini. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când pastele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista