Sunny's Fritters cu mere cu sos de caramel cu unt de arahide
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian? Fritters de mere Sunny's cu sos de caramel cu unt de arahide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Această rețetă servește 15. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, făină, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Fritters de mere Sunny's cu sos de caramel cu unt de arahide, Fritters cu mere, cheddar și bacon în sos de caramel și Dip de mere cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Amestecați umed: într-un castron, amestecați împreună merele, zaharurile, condimentele pentru plăcintă de dovleac, ienibaharul și nucșoara. Pus deoparte.
Se amestecă uscatul: într-un castron mare, se adaugă făină și un praf de sare.
Trageți-l împreună: faceți o fântână în centrul vasului cu ingredientele uscate și amestecați berea până când se combină. Ar trebui să fie puțin mai groasă decât aluatul de clătite. Încorporați ușor amestecul de mere și lăsați-l să se odihnească 10 minute la temperatura camerei.
Prăjiți prăjiturile: într-o oală mare, aduceți temperatura uleiului la 360 de grade F, astfel încât, atunci când adăugați pâine, temperatura se menține la 350 de grade F. Odată ce uleiul este gata, folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură mare, scăpați ușor aluatul în ulei în loturi. Se prăjește până se rumenește pe ambele părți, răsturnând o dată, aproximativ 4 minute în total.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți cu sos de caramel cu unt de arahide.
Topiți zahărul: într-o tigaie la foc mediu, adăugați zahărul brun și lăsați-l să se topească în timp ce amestecați.
Topiți untul: Odată topit, adăugați untul și amestecați continuu în timp ce se topește până când totul este omogen.
Adăugați smântâna: opriți focul și turnați încet smântâna groasă în timp ce amestecați până se omogenizează. (Nu te lovi de stropi!)
Adăugați untul de arahide și dați din nou focul la minim pentru a ajuta să se topească în sosul de caramel în timp ce amestecați puțin mai puțin de un minut.
Luați de pe foc, serviți cald.