Sunny's Fritters cu mere cu sos de caramel cu unt de arahide

Sunny's Fritters cu mere cu sos de caramel cu unt de arahide
Ai nevoie de un mic dejun lacto ovo vegetarian? Fritters de mere Sunny's cu sos de caramel cu unt de arahide ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Această rețetă servește 15. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați smântână groasă, făină, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Fritters de mere Sunny's cu sos de caramel cu unt de arahide, Fritters cu mere, cheddar și bacon în sos de caramel și Dip de mere cu unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Amestecați umed: într-un castron, amestecați împreună merele, zaharurile, condimentele pentru plăcintă de dovleac, ienibaharul și nucșoara. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă uscatul: într-un castron mare, se adaugă făină și un praf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Trageți-l împreună: faceți o fântână în centrul vasului cu ingredientele uscate și amestecați berea până când se combină. Ar trebui să fie puțin mai groasă decât aluatul de clătite. Încorporați ușor amestecul de mere și lăsați-l să se odihnească 10 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Prăjiți prăjiturile: într-o oală mare, aduceți temperatura uleiului la 360 de grade F, astfel încât, atunci când adăugați pâine, temperatura se menține la 350 de grade F. Odată ce uleiul este gata, folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură mare, scăpați ușor aluatul în ulei în loturi. Se prăjește până se rumenește pe ambele părți, răsturnând o dată, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
7
Serviți cu sos de caramel cu unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
8
Topiți zahărul: într-o tigaie la foc mediu, adăugați zahărul brun și lăsați-l să se topească în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Topiți untul: Odată topit, adăugați untul și amestecați continuu în timp ce se topește până când totul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Adăugați smântâna: opriți focul și turnați încet smântâna groasă în timp ce amestecați până se omogenizează. (Nu te lovi de stropi!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Adăugați untul de arahide și dați din nou focul la minim pentru a ajuta să se topească în sosul de caramel în timp ce amestecați puțin mai puțin de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Luați de pe foc, serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista