Sufleu De Cartofi Cu Trei Brânzeturi

Sufleu De Cartofi Cu Trei Brânzeturi
Sufleul de cartofi cu trei brânzeturi este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție conține 123 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 132 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare, brânză cheddar, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sufleu De Cartofi, Cartofi Souffl, și Sufleu De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cartofii, laptele, brânzeturile, ceapa, sarea și piperul. Bateți gălbenușurile de ou; se amestecă în amestecul de cartofi. Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați la un 2-qt. vas de sufle acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 40-45 minute sau pana devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista