Suc de roșii aromat

Suc de roșii aromat
Sucul de roșii aromat este o băutură fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sos de ardei, roșii și muștar măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de roșii aromată, Suc de roșii condimentat și Suc de roșii și legume.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când roșiile sunt fragede. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați amestecul într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele. Întoarceți sucul de roșii în cratiță. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-18 minute sau până când sucul măsoară 3 căni. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transfer într-un ulcior; se acopera si se da la frigider pana se raceste.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista