Marinat Butternut Squash: Scapece Di Zucca necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de dovlecei de butternut, ulei de măsline, fulgi de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Rețete similare sunt Scapece Di Zucca-Dovleac Marinat, Butternut Squash Ravioli: Agnolotti di Zucca, și Dulce și acru Butternut Squash - - - Zuccan în Agrodolce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentați dovlecelul cu sare și piper, stropiți cu 4 linguri de ulei de măsline și așezați într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți la cuptor până se înmoaie, aproximativ 18 până la 20 de minute. Între timp, amestecați uleiul rămas, oțetul, ceapa, fulgii de chile, oregano și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți dovlecelul din cuptor și turnați marinata. Se lasă să se răcească 20 de minute în marinată, se presară cu frunze proaspete de mentă și se servește. Acest fel de mâncare poate fi făcut mai devreme în timpul zilei, dar nu trebuie refrigerat.