Strawberry Fleac

Strawberry Fleac
Rețeta de căpșuni este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, coajă de portocală, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Strawberry Fleac, Strawberry Fleac, și Strawberry Fleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți laptele, smântâna, amestecul de budincă și coaja de portocală la viteză mică până se îngroașă. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați jumătate din cuburile de tort într-un 3-qt. vas de sticlă. Aranjați o treime din căpșuni în jurul părților laterale ale bolului și peste tort; deasupra cu jumătate din amestecul de budincă. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu fructe de pădure rămase. La frigider timp de 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista