Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite)

Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite)
Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă $3.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Stinco-ul lui Bruce Aidells (cozi de porc fierte și prăjite) ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, praz, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells, Cozi de porc fierte și prăjite cu prosciutto și ciuperci Porcini, și Carne De Porc Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un castron mic și acoperiți cu apa clocotită. Înmuiați cel puțin 45 de minute sau până la câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți ciupercile din lichid cu o lingură cu fante. Se toacă și se lasă deoparte. Se strecoară lichidul de înmuiere, lăsând în urmă orice nisip în fundul vasului și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. legați fiecare coadă cu 3 bucle de sfoară de măcelar. Condimentați Generos gambele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați cozile (poate fi necesar să le rumeniți în loturi) și căutați până se rumenesc frumos pe toate părțile, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte gambele și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
6
Reduceți focul la mediu și adăugați prosciutto, ceapă, morcovi, țelină și praz. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Răzuiește orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați usturoiul, ciupercile rezervate și vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite rămase de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați lichidul de ciuperci rezervat, bulionul, 1 linguriță de salvie, 1 linguriță de rozmarin și gambele. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Acoperiți și coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți gambele, acoperiți din nou oala și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți capacul și, după alte 30 de minute, începeți să verificați gambele, adăugând mai mult stoc sau apă dacă lichidul se evaporă. Cozile se fac atunci când carnea aproape că cade de pe os și este destul de fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Transferați oala în partea de sus a aragazului și transferați gambele într-o tigaie de prăjire superficială. Creșteți temperatura cuptorului la 425 buc. F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Ungeți gambele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și presărați cu puțin piper și restul de 2 lingurițe de salvie și 1 linguriță de rozmarin. Prăjiți cozile la cuptor timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Între timp, degresați lichidul de fierbere din oală și, dacă este necesar, fierbeți-l până când devine doar siropos. Condimentează după gust cu sare și piper. Pentru a servi, scoateți și aruncați sfoara, tăiați bucăți de carne de pe cozi, transferați-le în farfurii și puneți-le pe o parte din sos. Treceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista