Steakhouse benzi fripturi cu Chimichurri

Steakhouse benzi fripturi cu Chimichurri
Steakhouse Strip Steaks cu Chimichurri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 7,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 761 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de fum cu sos Chimichurri, New York Strip Steak cu sos Chimichurri, și New York Benzi Fripturi.

Instrucțiuni

1
Periați fripturile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați chimenul, sarea și piperul. Frecați peste fripturi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Într-un robot de bucătărie, combinați amestecul de ceapă, ierburi, ardei iute, sare și piper; acoperiți și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Adăugați bulion și suc de lămâie. În timpul procesării, adăugați treptat uleiul rămas într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu sau fierte 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu 160 CP; bine făcut 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se servește cu chimichurri și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista