Standul De Produse

Standul De Produse
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 213 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 frunze de busuioc, un alt cacha Aruba, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Produce Stand, Produce Cadouri, și O oală de pui cimbru și toamna produc.

Instrucțiuni

1
Amestecați roșiile cherry și varul într-un agitator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
VarVar
2
Adăugați busuiocul, sucul de roșii și cacha echivala. Apoi condimentați după gust cu sos Worcestershire, sos fierbinte și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Sos FierbinteSos Fierbinte
BusuiocBusuioc
SareSare
3
Adăugați gheață. Se agită bine și se servește într-un pahar înalt garnisit cu busuioc sau roșii cherry aruncate pe scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
BusuiocBusuioc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
4
Din Spice & Ice: 60 de cocktailuri cu furnicături de limbă de Kara Newman. Text copyright 2009 de kara Newman; fotografii Copyright 2009 de Antonis Achilleos. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista