Spiderweb Spice Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1281 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de colorant alimentar portocaliu, ienibahar măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Cu Cookie-Uri Cu Condimente De Dovleac, Tort de mâncare al diavolului cu pânză de păianjen de ciocolată, și Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți ușor 2 tigăi rotunde (8 sau 9 inci); tapetați cu pergament, ungeți din nou și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână, apoi cacao, bicarbonat de sodiu, ienibahar, scorțișoară, ghimbir și sare. Reduceți viteza la minim; bateți merele și făina până se omogenizează. Se amestecă stafidele și nucile pecan (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Ienibahar
Scorțișoară
Stafide
Măr
Ghimbir
Nuci Pecan
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
4
Lingura aluat în tigăi, netezirea de sus.
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute, se întoarce pe rafturi; îndepărtați hârtia de ceară; rece. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Prăjiturile pot fi făcute cu o zi înainte, învelite strâns în plastic și refrigerate sau cu până la 3 săptămâni înainte și congelate.)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Faceți glazură cu zahăr brun: topiți untul la foc mediu; se amestecă zahărul brun și se gătește la foc mic, amestecând, până se amestecă zahărul și untul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Glazura
Unt
Zahăr
7
Se amestecă laptele și se gătește la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
8
Se lasă să se răcească, aproximativ 1 oră.
9
Adăugați zahărul cofetarilor, aproximativ 1/2 cană odată, amestecând până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Adăugați coloranți alimentari în trepte mici până când glazura este dorită nuanță de dovleac. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Dovleac
Glazură
1
Întindeți aproximativ 3/4 cană glazură uniform deasupra unui strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Așezați al doilea strat pe primul și înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
3
Folosind glazură neagră, țeavă pe o pânză de păianjen (vezi foto). Faceți păianjeni cu M & M, adăugând ochi și picioare cu glazură. (Tortul poate fi acoperit lejer și păstrat la temperatura camerei până la 2 zile sau refrigerat până la 5 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)