Spanac Anghinare Dip
Spanac Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 198 calorii. Mergeți la magazin și ridicați condimente, vin, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o cratiță. Gatiti si amestecati usturoiul, ceapa si ardeiul gras rosu in amestecul de ulei fierbinte pana cand ceapa este usor transparenta, aproximativ 5 minute; condimentați cu condimente italiene și continuați să gătiți și să amestecați încă 2 minute.
Presărați făina peste amestecul de ceapă; amestecați pentru a încorpora.
Bateți vinul alb în amestecul de ceapă; aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate, 7 până la 10 minute.
Se toarnă bulionul de pui în cratiță și se aduce la fierbere. Amestecați jumătate și jumătate în amestec, gătiți până când începe să buleze și amestecați spanacul, anghinarea și brânza mozzarella în amestec; gătiți și amestecați până când brânza s-a topit complet, aproximativ 5 minute.