Spaghete Cu măsline și pesmet
Spaghetele cu măsline și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu hamsii, măsline și pesmet prăjit, Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), și Spaghete cu pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pesmetul și 1/4 linguriță fiecare din sarea și piperul de mare. Amestecând constant, gătiți pesmetul până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste. Amestecați pastele în amestecul de pesmet.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați măslinele negre și verzi.
Adăugați parmezanul și 3 linguri de pătrunjel. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust. Aruncați ușor pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi pastele.
Transferați într-un castron mare de servire și garnisiți cu pătrunjelul rămas.