Sosul teriyaki și marinada lui Bob

Sosul teriyaki și marinada lui Bob
Sosul teriyaki și marinada lui Bob ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de piure de ghimbir, mirin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos Teriyaki și marinată, Marinada Cu Sos Maui Teriyaki, și Nemernic de pui cu Kikkoman Teriyaki marinata & sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți sosul de soia, mirin, sake, zahăr și piure de ghimbir la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu scăzut. Pentru o marinată, scoateți-o de pe foc și lăsați-o să se răcească. Pentru un sos mai gros, amestecați amidonul de porumb și apa pentru a forma o pastă netedă și amestecați în amestec; se lasă să se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista