Sosul BBQ din Carolina de Nord

Sosul BBQ din Carolina de Nord
Sosul BBQ din Carolina de Nord ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 155 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, lămâi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Sos BBQ în stil Carolina de Nord, Sosul Moppin Din Carolina De Nord, și Sos De Grătar Din Carolina De Nord.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, ardeiul cayenne, ardeiul negru, pudra de muștar, sarea, lămâile și sosul Worcestershire într-o oală mare; aduceți la foc mic. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la minim și fierbeți timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pudră De MuștarPudră De Muștar
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista