Sosaties (Kebab Din Africa De Sud)

Sosaties (Kebab Din Africa De Sud)
Sosaties (kebab din Africa de Sud) este un fără gluten felul principal. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 697 calorii, 34G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sare, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Africa De Sud Sambal, și Curry De Vită Din Africa De Sud.

Instrucțiuni

1
Amestecați carnea, ghimbirul și usturoiul împreună și adăugați ceapa și caisele dacă le folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Încălziți untul și amestecați ceapa tocată până când este moale și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați vin, apă, oțet, pudră de curry, piper cayenne, piper negru, frunze de dafin și zahăr.Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se încălzește.Se amestecă ingredientele rămase și se toarnă peste carne.Se acoperă bine carnea și se dă la frigider peste noapte.Se infileteaza carnea, ceapa, carnea, caisul astfel incat fiecare sosatie sa aiba cate 6 bucati de carne, cate 3 bucati de ceapa si cate 2 jumatati de caise pe fiecare.Gratar peste gratar fierbinte având grijă să nu ardă și ungeti din când în când până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Ingrediente

33 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit2kgcarne de vită (6 per frigarui) sau 1 miel de 1-2 kg, tăiat în cuburi de 1 inch (6 per frigarui)carne de vită (6 per frigarui) sau 1 miel de 1-2 kg, tăiat în cuburi de 1 inch (6 per frigarui)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper negru, după gustpiper negru, după gust30Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional1mililitru1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri4 linguri de unt, tăiate în cuburi de 1/2 inch4 linguri de unt, tăiate în cuburi de 1/2 inch156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe24caise uscatecaise uscate2cuișoare de usturoi, rase fincuișoare de usturoi, rase fin156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirigingerroot, răzuit curat și ras fingingerroot, răzuit curat și ras fin1606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCastravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțireCastravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire2ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt36ceapăceapă1006 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată(tub mare)(tub mare)156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1006 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură Dijon sau muștar integral1 lingură Dijon sau muștar integral506 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime306 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fairview Pinotage. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista