Sos verde Peruvian de scufundare (aka sos Aji Amarillo)

Sosul verde Peruvian de scufundare (sosul akan Aji Amarillo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 237 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de jalapeincrosos, maioneză, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 676 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Copane de pui peruviene la cuptor cu sos de scufundare cu Lime de Avocado, Pui Prăjit Peruvian Și Sos Verde-Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Pui La Grătar În Stil Peruan Cu Sos Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jalape peculos, aji amarillo, cilantro, cotjia, usturoi, ulei, oțet și suc de lămâie într-un blender. Se amestecă la viteză mare până se formează o pastă netedă.
Adăugați maioneză și amestecați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu pui la grătar. Sosul neutilizat poate fi păstrat într-un recipient acoperit timp de până la 1 săptămână