Sos Sundae De Căpșuni
Sosul Sundae de căpșuni este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 32. O porție conține 326 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de ciocolată, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strawberry Fields Sundae, Laura ' s Strawberry and Chocolate Sundae, și Ciocolata-Crunch Sundae Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și zdrobiți căpșunile, măsurând suficiente piure de fructe de pădure pentru a face 4 căni. Într-un cuptor olandez, combinați căpșunile și zahărul. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Se fierbe 1 minut mai mult, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă siropul și lichiorul, dacă se dorește. Îndepărtați spuma.
Se toarnă în borcane sau recipiente congelator, lăsând un 1/2-in. headspace. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când este setat. Se dă la frigider până la 3 săptămâni sau se congelează până la 1 an.
Se servește cu înghețată.