Sosul Romesco ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un sos ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o tigaie mică cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Prăjiți roșia în tigaie până se înmoaie și pielea se desprinde ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce roșiile se prăjesc, tăiați chile deschis pe lungime și aruncați tulpina și semințele, apoi rupeți chile în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei Iute
Semințe
4
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 8 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați chile și gătiți, amestecând, până când parfumat și chile devine roșu mai strălucitor, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați chile cu o lingură cu fante într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Adăugați alune în tigaie împreună cu migdale, pâine, usturoi și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, până când pâinea și usturoiul sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Alune
Migdale
Usturoi
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se adaugă amestecul (inclusiv uleiul) în chile în castron și se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Cojiți Roșia, apoi tocați-o grosier și transferați-o (cu sucuri) într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Adăugați amestecul de pâine și chile, pimientos, apă, oțet și 1/4 linguriță de sare și pur și pur până se omogenizează. Se diluează cu apă dacă se dorește și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Oțet
Pâine
Ardei Iute
Apă
Sare
1
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și kitchenmarket.com.
Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Becker Vineyards Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.