Sos marinara
Sosul Marinara este un sos fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 4 porții cu 165 de calorii, 4 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, frunze de pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 75%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sosul Marinara, Sosul Marinara și Sosul Marinara.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare, nereactivă, la foc moderat.
Se adauga usturoiul si se caleste pana se caramelizeaza, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile la usturoi și aduceți la fiert.
Adăugați pătrunjelul și busuiocul și fierbeți până când se reduce la o consistență asemănătoare sosului, aproximativ 15 minute.
Gustați și ajustați condimentele. Dacă sosul are un gust prea acid, adăugați bicarbonatul de sodiu și gătiți încă 5 minute. Dacă are nevoie de un strop de dulceață, adăugați zahărul și gătiți încă 5 minute.
Scoateți tulpina de busuioc înainte de servire.