Sos De Spaghete Cadou De Nunta

Sos De Spaghete Cadou De Nunta
Sos de spaghete cadou de nunta ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 30 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 151 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 754 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pastă de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Sos De Spaghete Cadou De Nunta, Cutie Cadou Tort De Nunta, și Cadou De Casă #1: Sos De Rom Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline împreună cu ceapa și usturoiul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și cârnații în amestecul de ceapă până se rumenesc și se sfărâmă, 10 până la 15 minute. Se amestecă condimentele italiene, sarea, rozmarinul, oregano și piperul negru în amestecul măcinat de carne de vită-cârnați; se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CârnațiCârnați
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă apă, piure de roșii și pastă de roșii în amestec măcinat de carne de vită-cârnați; se fierbe, amestecând ocazional, la foc mic până când aromele s-au combinat, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CârnațiCârnați
ApăApă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
OcaziiNuntă
Revista