Sos de soia pui și orez
Sos de soia puiul și orezul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 427 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, țelină, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare, maro piept de pui în ulei până la aur.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se sotează țelina și ceapa timp de 2 până la 3 minute, până când devin translucide.
Adăugați cremă de supă de pui, cremă de supă de țelină, sos Worcestershire, sos de soia și apă.
Se încălzește până când amestecul este fierbinte și cu bule.
Adăugați orez și ciuperci nefierte și amestecați toate împreună pentru a se amesteca bine.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch, se pune puiul rumenit deasupra și se coace, acoperit, în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 1/2 ore.